Veelgestelde Vragen

Dit is de veelgestelde vragen pagina van poederboer.nl. Hier kan je alle veelgestelde vragen vinden. Heb jij een vraag die er niet tussen staat neem dan gerust contact met onze klantenservice op.

Verzending

Als je voor 16:30 besteld dan wordt het dezelfde werkdag nog opgestuurd. Bijna altijd is het dan de volgende werkdag in huis maar gemiddeld kan het 1-3 werkdagen duren.

Bij ons liggen de verzendkosten tussen de €1,- en €8,95,- afhankelijk van wat voor verzendmethode je kiest.

Nee, wij verzenden niet in het weekend. PostNL verwerkt na maandag pas weer de nieuwe lading post.

Nee, wij verzenden enkel binnen Nederland. Kom je uit België of Duitsland? Dan kunnen we je bestelling wel opsturen naar een Nederlands PostNL punt.

Ja, alle bestellingen worden discreet opgestuurd. Wij versturen je bestelling in een blanco envelop of doosje zonder reclame of duidelijke kenmerken van de poeder boer.

Selecteer bij het afrekenen dan de optie verzenden naar PostNL punt. Voeg vervolgens de adresgegevens van het PostNL punt toe aan je bestelnotitie.

Betalingen

Je kan bij ons heel eenvoudig betalen door middel van een bankoverschrijving.

Op de bankafschrift zie je niets wat te herleiden is naar de poederboer. Wij zorgen er voor dat jouw betaling en bestelling discreet blijven.

Zodra de bestelling is opgestuurd heb je nog 14 dagen de tijd om de bestelling retour te sturen op eigen kosten mits de verpakking niet is geopend.

Algemene vragen

Je kan ons bereiken via WhatsApp en e-mail op [email protected]

Momenteel is 2-MMC het best verkochte product.