Verzending & Levering

Boven de €75 gratis verzending met track & trace!
Als je op werkdagen voor 16:30 besteld, dan wordt jouw bestelling dezelfde dag verzonden!
Alle bezorgopties zijn volledig discreet!

Wij hebben de volgende verzendmethodes:

€1 Briefpost verzending – Poederboer is niet aansprakelijk voor zoekgeraakte post.

Bij deze bezorgoptie wordt je bestelling in een enveloppe met postzegel in je brievenbus afgeleverd. Je hoeft hiervoor dus niet thuis te zijn! Omdat deze methode van verzenden niet te traceren is omdat er geen track & trace bij zit is het op risico van de klant om hiervoor te kiezen. Let daarom ook altijd goed op of je jouw adresgegevens goed hebt ingevuld.

€4,15 Brievenbuspakje met track & trace

Bij deze bezorgoptie wordt je bestelling in een klein brievenbus doosje of grotere enveloppe door PostNL in je brievenbus afgeleverd. Ook voor deze bezorgoptie hoef je dus niet thuis te zijn. Omdat bij deze verzendmethode een track & trace code zit staan wij garant voor de aflevering van jouw bestelling!

€8,95 Aangetekend pakket met track & trace aan huis geleverd
Met deze verzendmethode wordt jouw bestelling aangetekend opgestuurd in een pakket. Hierbij dien je echter wel thuis te zijn en moet er een handtekening worden gezet bij ontvangst. Dit is de veiligste verzendmethode en wij bieden hierbij ook garantie aan voor de aflevering van jouw bestelling!

€8,95 Pakket laten versturen naar een PostNL punt

Bij deze verzendmethode sturen we jouw bestelling op naar het door jouw opgegeven PostNL punt. Hierdoor hoef jij dus niet thuis te wachten tot je pakketje komt. Wel zo handig wanneer je niet in de gelegenheid bent om thuis te blijven wachten. Ook bij deze verzendmethode staan we garant voor de aflevering van jouw bestelling!

Wanneer je een bestelling plaatst waarbij een track & trace code zit dan krijg je deze per mail nadat wij je order hebben verwerkt.