2MMC ervaring online gedeeld

2mmc ervaring | 2mmc ervaringen

Ben jij nou ook benieuwd naar de onderzoeksresultaten en een 2MMC ervaring? Bij de poederboer vinden we het belangrijk om de juiste informatie aan onze community te bieden. Vandaag gaan we het hebben over 2MMC en delen we twee 2MMC ervaringen die online zijn gedeeld op een bekend online forum.

Wat is 2-MMC precies?

Voordat we het gaan hebben over de 2MMC ervaring is natuurlijk nog niet iedereen op de hoogte wat deze stof nou precies is. Laten we daarom dan ook eerst is even een korte uitleg geven. 2MMC, ook wel bekend als 2-MMC of 2-methylmethcathinone is een stimulerende en psychoactieve stof. Deze stof valt onder de groep van synthetische cathinonen. De stof wordt online verkocht als legale designer drugs of research chemical.

2-MMC is bekend geworden door zijn voorganger 3-MMC die in 2021 werd verboden in Nederland. Dit omdat 2MMC qua naam maar ook qua effecten erg lijkt op 3-MMC. Hierdoor wordt het ook wel eens het kleinere broertje genoemd. De stof heeft dus een stimulerende werken die oppeppende effecten kan veroorzaken. Dit zijn effect zoals bijvoorbeeld meer energie, een euforisch gevoel en ook meer zin om te praten.

De 2MMC ervaringen van forumleden

Op verschillende forums online zoals bijvoorbeeld drugsforum.nl kan je reviews en ervaringen vinden van gebruikers en ook onderzoekers. Deze mensen willen hun ervaringen delen met de buitenwereld voor informatieve doeleinden. Zo kan je dus ook meerdere forumleden vinden die al een 2MMC ervaring hebben opgedaan en dit willen delen met de rest. Wij hebben dan ook twee ervaringen voor jullie gevonden die we met jullie delen.

De eerste 2MMC ervaring

De eerste 2MMC ervaring komt van een anoniem forumlid. Dit forumlid vond dat hij zijn ervaring echt met de buitenwereld wilde delen. Hij geeft aan dat hij al veel verschillende stoffen in zijn leven heeft geprobeerd. Toch vindt hij dat 2-MMC echt wel één van de beste tot nu toe is. Volgens hem geeft de stof een fijn euforisch gevoel. Echter geeft hij aan dat dit gevoel niet te heftig is. Hierdoor kan hij nog gewoon normaal functioneren. Ook verteld hij dat hij de na-effecten erg mee vindt vallen in verhouding met 3-MMC. Volgens hem geeft de stof ook een minder sterk gevoel van craving. Hij adviseert andere forumleden dan ook aan om de stof een kans te geven. Dit zodat ze hun eigen onderzoek te starten. Hij moedigt andere forumleden dan ook aan om vervolgens hun eigen 2MMC ervaringen te delen zodat er meer over de stof bekend wordt.

De tweede 2MMC ervaring

De tweede ervaring komt van een forumlid genaamd ”Jopie”. Of dit zijn echte naam is of slechts een alias dat weten we niet maar we noemen hem maar gewoon Jopie. Volgens Jopie was zijn 2MMC ervaring vrij teleurstellend en had hij er meer van verwacht. Zo geeft hij aan dat hij de stof vrij zwak vond in tegenstelling tot 3-MMC. Ook vertelde Jopie dat de effecten vrij snel weer afnemen en hij niet tot een hoogtepunt kwam zoals bij de voorganger 3-MMC. Jopie geeft wel aan dat naar meerdere keren gebruiken hij de stof toch steeds leuker begon te vinden en dat het misschien toch ook een kwestie van wennen is.

Forumleden doen veel aan vergelijken

Wat opvallend is aan de 2MMC ervaringen op het forum, is dat veel forumleden nogal gauw de neiging hebben om 2-MMC te vergelijken met andere stoffen. Wij van poederboer zijn van mening dat dit niet altijd het juiste is om te doen. Natuurlijk lijken 2-MMC en 3-MMC qua naam maar ook qua werking veel op elkaar maar het zijn toch echt veel twee identieke stoffen. Ook 3-CMC wordt veel vergelen met 2-MMC wat natuurlijk ook niet correct is aangezien 3-CMC op een totaal andere manier wordt geproduceerd. Meer informatie over het verschil tussen 2-MMC en 3-CMC kan je lezen in ons andere artikel.

Onze conclusie over 2MMC ervaringen

Wij zien dat de 2MMC ervaringen die worden gedeeld op drugsforum.nl erg veel verschillen van elkaar en onze conclusie is dan ook dat het voornamelijk een persoonlijke smaak is. Waarbij de ene persoon een hele positieve 2MMC ervaring heeft kan dat bij de andere juist weer heel negatief en ook teleurstellend zijn. Wij vinden het wel heel belangrijk dat deze forumleden hun ervaringen blijven delen met elkaar. Dit zodat andere mensen een beter inzicht krijgen in de verschillende stoffen. Wil jij je eigen onderzoek doen naar 2MMC? Neem dan een kijkje op onze webwinkel waar je simpel 2MMC kan bestellen.

Disclaimer: Dit artikel is puur voor informatie doeleinden. Wij verkopen geen research chemicals voor menselijke consumptie maar alleen voor onderzoeksdoeleinden.

Geef een reactie

Deze site maakt gebruik van cookies om jou een betere ervaring te bieden. Door verder te gaan, ga je akkoord met ons gebruik van cookies.
Chat openen
1
Goeiedag 👋, ik sta je graag te woord. Kan ik je ergens mee helpen?