2FDCK ervaring online gedeeld

2fdck ervaring | 2-fdck ervaring | 2fdck ervaringen | 2-fdck ervaringen

Je hebt er vast wel iets over gehoord, de stof 2FDCK. Maar wat is deze stof nou eigenlijk precies? En wat hebben andere mensen voor 2FDCK ervaring? In dit artikel gaan we dieper in op deze vraag en delen we ook twee 2FDCK ervaringen die we online hebben gevonden op verschillende forums.

Wat is 2FDCK?

Voordat we het gaan hebben over een 2FDCK ervaring leggen we eerst even kort uit wat deze stof nou eigenlijk precies is. 2-FDCK, ook wel bekend onder de namen 2F-ketamine of 2-fluorodeschloroketamine is een ketamine analoog die valt onder de groep van arylcyclohexylamine. Het is een dissociatieve stof net als bijvoorbeeld lachgas en ook de normale variant van ketamine. Dissociatief komt van het woord dissociatie en betekend scheiding. Dit wil zeggen dat de stof het geestelijke bewustzijn eigenlijk scheid van het menselijke lichaam. Ook heeft de stof een hallucinerende, bewustzijnsveranderende werking. 2-FDCK werd voor het eerst bekend in 2016 toen het op de markt kwam als legaal alternatief voor ketamine.

De 2FDCK ervaringen van forumleden

Er zijn veel verschillende forums online te vinden waar mensen hun eigen ervaringen delen met verschillende research chemicals. Zo delen mensen op deze forums ook hun 2FDCK ervaring. Wij hebben dan ook twee ervaringen gevonden die we graag met jullie willen delen voor informatieve doeleinden.

De eerste 2FDCK ervaring

De eerste 2FDCK ervaring komt van een forumlid die zichzelf klaas noemt. Klaas geeft aan dat hij vindt dat de stof erg veel overeenkomt met de originele ketamine. Sterker nog, Klaas zegt zelfs dat hij er geen verschillen tussen ziet. Hij geeft vervolgens aan dat hij de stof een redelijke periode intensief heeft gebruikt maar weinig tot geen tolerantie heeft opgebouwd in deze periode. Klaas geeft zegt vervolgens dat hij de trip als ”prettig” ervaarde en weinig tot geen last heeft gehad van bijwerkingen. Hij eindigt zijn ervaring met het feit dat hij het wel apart vond verder ook geen kater te hebben ervaren na zijn gebruik.

De tweede 2FDCK ervaring

De tweede 2FDCK ervaring komt van een anoniem forumlid. Dit forumlid geeft aan dat hij in zijn leven al meermaals ketamine heeft gebruikt maar nog nooit 2-FDCK een kans gegeven had. Hij verteld vervolgens dat hij de stoute schoenen aangetrokken had en toch maar is 2-FDCK had besteld bij een online vendor. Het forumlid beschrijft zijn ervaring als uniek maar vrij identiek aan ketamine. Hij vond het echter wel een leukere ervaring dan ketamine vanwege het feit dat hij geen enkele kater of na-effecten opmerkte na zijn trip. Hij beschrijft bijvoorbeeld dat dit een middel is wat je een aantal uren lekker kan laten spacen zonder vervolgens vervelende na-effecten te ervaren. Hierdoor kan je gewoon weer door gaan met je dagelijkse bezigheden.

2-FDCK in vergelijking met ketamine

Het valt ons dan ook op dat veel forumleden hun 2FDCK ervaring vergeleken met die van de normale ketamine. Dit komt waarschijnlijk omdat volgens bijna alle 2FDCK ervaringen de stof identieke effecten vertoont. Er zit echter wel een verschil in en dat is dus de na-effecten. Deze zijn bij 2-FDCK nauwelijks of helemaal niet aanwezig volgens de forumleden.

Onze conclusie over 2FDCK ervaringen

Wij hebben dan ook opgemerkt dat de 2FDCK ervaringen die online worden gedeeld erg overeenkomen de normale ketamine ervaringen. Hierdoor kunnen we eigenlijk wel concluderen dat de twee stoffen eigenlijk helemaal niet zoveel verschillen van elkaar. Forumleden geven onder andere aan het een prettige stof te vinden zonder al teveel nare gevolgen. Hierdoor geeft het hun een fijne space waarna ze weer gewoon door kunnen gaan met hun dagelijkse leven. Wil je je eigen onderzoek doen naar deze stof? Je kan bij ons gemakkelijk en goedkoop 2FDCK kopen. Wil je andere ervaringen lezen? Lees dan ook eens ons artikel over 2MMC ervaringen.

Disclaimer: Dit artikel over 2FDCK ervaring is puur voor informatie doeleinden. Wij verkopen geen research chemicals voor menselijke consumptie. Deze worden alleen verkocht voor onderzoeksdoeleinden.

Geef een reactie

Deze site maakt gebruik van cookies om jou een betere ervaring te bieden. Door verder te gaan, ga je akkoord met ons gebruik van cookies.
Chat openen
1
Goeiedag 👋, ik sta je graag te woord. Kan ik je ergens mee helpen?